Spoštovani dijaki in študenti,

ŠC PET Ljubljana v torek, 12. marca 2024, organizira dogodek Karierna tržnica, ki ponuja možnost za mreženje delodajalcev z dijaki in študenti, ki iščejo priložnosti za karierni razvoj.

Namen dogodka je spodbuditi mlade k snovanju karierne poti, jim predstaviti karierne priložnosti ter omogočiti neposreden stik s podjetji. Predstavniki delodajalcev pa bodo dobili priložnost, da okrepijo svojo prepoznavnost med dijaško in študentsko populacijo ter jim predstavijo karierne priložnosti v svoji organizaciji.

Vabimo vas, da se dogodku pridružite in pridobite informacije o raznolikih priložnostih opravljanja praktičnega izobraževanja, študentskega dela, o štipendijah ter spretnostih in kompetencah, ki jih delodajalci cenijo ter pričakujejo od bodočih sodelavcev in strokovnjakov iz delovnega področja.

Program Karierne tržnice:

  • 12.00–14.00 v učilnici 6: delodajalcem bodo na voljo »omizja«, kjer bodo njihovi predstavniki nudili vse potrebne informacije o podjetju ter možnostih in oblikah sodelovanja z našimi študenti in dijaki
  • 12.00–13.00 v predavalnici 10: predstavitev karierne poti diplomantke VSŠ ŠC PET Ljubljana Klare Levstek
  • 13.00–14.00 v predavalnici 10: predstavitev karierne poti našega dijaka in diplomanta ŠC PET Ljubljana Tjaša Sajovica

Veselimo se skupnega ustvarjanja zanimive in uspešne Karierne tržnice.