Spoštovani starši,

kot nosilci znaka Ekošola smo se odločili, da tudi v letošnjem šolskem letu zbiramo prijave na prehrano za šolsko leto 2020/2021, elektronsko, preko eAsistenta za starše, ki ga že poznate.

Starši, ki imate vklopljen vsaj osnovni paket eAsistenta za starše (brezplačen), boste lahko od danes 24. 6. 2020 do vključno 20. 8. 2020 na spletni strani eAsistenta https://www.easistent.com/ oddali prijavnico za prehrano za naslednje šolsko leto.

V zavihku Pregled, se vam bo ob prijavi v eAsistenta za starše, odprla možnost »Izpolni prijavnico na prehrano«.

Cena malice v šolskem letu 2020/2021 ostaja enaka, kar je 2,42 EUR na obrok. Starši lahko za malico pridobite subvencijo v višini 100, 70 ali 40 procentov cene malice, o čemer nas neposredno obvestijo centri za socialno delo in ni potrebno treba prilagati odločb.

Dijakom ponujamo 4 menije in sicer: meni 1 – navadni, meni 2 – vegi, meni 3 – priljubljeni in meni 4- fit. Izbiranje med meniji prijava in odjava malice bodo potekali enako kot v trenutnem šolskem letu, preko eAsistenta.

Plačila malice je možno s trajnikom, obrazec za soglasje za direktno bremenitev pa najdete na naši spletni strani: https://www.scpet.si/srednja-tehniska-in-strokovna-sola/sola/solska-prehrana/

 

Želimo vam lepe počitnice, se vidimo v septembru.

 

Alenka RAKUN
svetovalna delavka

T: 01 / 2342 401