Drage devetošolke in devetošolci,

obveščamo vas, da smo izvedli prvi krog vpisnega postopka v programu tehnik elektronskih komunikacij in ekonomski tehnik.

V programu tehnik elektronskih komunikacij nismo imeli omejitve vpisa in sprejeti so vsi kandidati, ki izpolnjujejo pogoje. Za drugi krog imamo še prosta mesta.

 

V programu ekonomski tehnik smo imeli omejitev vpisa. Spodnja meja točk, potrebnih za sprejem je bila 112 točk iz ocen in 25 iz treh predmetov.

TOČKE – SPODNJE MEJA
112 točk 25 točk

(iz treh predmetov)

 

Sprejeti kandidati bodo v ponedeljek po pošti prejeli sklepe o sprejemu, 2 potrdili o vpisu, naročilnico za učbeniški sklad in položnico za dijaško izkaznico.

NESPREJETE kandidate bomo 3. 7. 2020 poklicali in vam razložili postopek prijave v drugem krogu. Po elektronski pošti vam bomo na vaše naslove in naslov enega od staršev poslali navodila in tabelo za drugi krog ter trenutno tabelo s prostimi mesti za drugi krog (glede na izvedbo prvega kroga na šolah z omejitvijo vpisa, se lahko število mest na kateri od šol še spremeni).

Prosimo vas, da si podrobno preberete navodila in si izberete večje število šol (lahko do 10), na katere bi se želeli vpisati. Ponovno lahko rangirate tudi našo šolo.