Uspešnost udeležencev

V študijskem letu 2010/11 smo začeli z izvajanjem 1. stopnje izobraževanja (CCNA).

Modul 1 / 1 skupina

Modul 2 / 1 skupina

Državno tekmovanje v Ciscu – 2012 

Predizbor za Cisco NetRiders 2012

Portorož, 15. 3. 2012 – na konferenci Cisco Expo je potekal predizbor tekmovalcev, ki bodo poleti zastopali Slovenijo na svetovnem  tekmovanju Cisco NetRiders 2012.

Finalni dvoboj: Dare Oberžan (levo) in Filip Štirn (desno).

Pomerilo se je 22 tekmovalcev iz štirih slovenskih omrežnih akademij. Prvo mesto si je prislužil Filip Štirn (LTFE), ki je v finalu premagal Dareta Oberžana (ŠC PET), tretje mesto pa je zasedel Timotej Gruden (Vegova). Vsi trije se bodo poleti na svetovnem tekmovanju Cisco NetRiders pomerili v reševanju omrežnih izzivov.

Boj za tretje mesto: Timotej Gruden (levo) in Dare Oberžan (desno)

Za Ciscove partnerje in druge organizacije, ki iščejo sposobne posameznike, je tekmovanje medij, ki jim omogoča prepoznavanje vrhunskih talentov in kadrovsko okrepitev. Najboljši na svetovnem tekmovanju zato vsako leto odpotujejo v Kalifornijo, kjer med drugim obiščejo Silicijevo dolino in Univerzo Stanford.

Mednarodno tekmovanje v Ciscu – 2012

Odlična uvrstitev na EMEA Cisco NetRiders 2012

Svetovno tekmovanje Cisco NetRiders je v regiji EMEA potekalo 3. julija 2012. Regija EMEA, v katero spada tudi Slovenija, vključuje Evropo, Rusijo, Bližnji vzhod in Afriko. Letos je v regiji tekmovalo 147 tekmovalcev iz 97. Cisco omrežnih akademij, v 45. državah.

Slovenijo so zastopali zmagovalci državnega tekmovanja, ki so se tudi na regijski lestvici odlično uvrstili:

  • 28. mesto Filip Štirn (LTFE)
  • 29. mesto Timotej Gruden (Vegova/LTFE)
  • 95. mesto Darko Oberžan (ŠC PET)