Spoštovani študentje ŠC PET Ljubljana,

 

na seznam podjetij, kjer lahko opravljate praktično izobraževanje, se je uvrstila tudi NLB d.d.. Izbrani kandidati bodo prakso opravljali na enem izmed naslednjih področjih (področje izberete smiselno, glede na smer študija):

 

IT RAZVOJ (razvoj produktov in prehod na novo tehnologijo z zagotavljanjem agilnega razvoja sodobnih, poslovno učinkovitih in kakovostnih informacijskih bančnih rešitev)

 

IT INFRASTRUKTURA

  • Oblačne rešitve in storitve (Sledenje strategiji podjetja glede oblačnih storitev, znotraj katere načrtujemo, implementiramo in vzdržujemo oblačne storitve razlicnih platform in servisov.)
  • Pomoč uporabnikom (Kakovostna in hitra pomoč notranjim uporabnikom NLB Skupine pri težavah z delovanjem informacijskih sistemov ter upravljanje s pooblastili in dostopi do inf.sistemov banke za zaposlene.)

 

UPRAVLJANJE STRANK, PRODUKTOV IN DIGITALNIH STORITEV (Razvoj produktov, digitalnih kanalov, modelov za marketing in prodajno področje ter skrb za uporabniško izkušnjo stranke – zaželeno je znanje SQL.)

 

TRGI (Upravljanja z bilanco banke.)

 

PLAČILNI SISTEMI (Mednarodna plačila, SEPA plačila, ipd. – zaželeno je poznavanje dela s podatki – pridobivanje podatkov iz različnih baz in interpretaciji teh podatkov)

 

TRGOVINSKO BANČNIŠTVO (Akreditivno in inkasno poslovanje ter Garancijski posli. Prednost je znanje nemščine.)

 

KREDITNE ANALIZE PRAVNIH OSEB 

  • Metodologije in rezervacije
  • Kreditne analize srednje velikih komitentov
  • Kreditne analize ključnih komitentov

 

Več informacij in povezavo do prijave najdete na www.nlb.si/studentska-praksa . Prijave se zbirajo najkasneje do 29. februarja 2024. Po opravljeni praksi ohranjamo možnost nadaljnjega sodelovanja v obliki študentskega dela.